Tasti el gust i textura únics del mató d’Ullastrell

TRADICIÓ CENTENARIA.

http://www.facebook.com/MatodUllastrell
mailto:mato@matoullastrell.com?subject=Contacte%20des%20de%20la%20web%20Mat%C3%B3%20d'Ullastrell
https://twitter.com/#!/MatodUllastrell
 
 

ULLASTRELL,

El primer Concurs de Receptes amb Mató d’Ullastrell finalitza amb una bona participació -16 cuiners i cuineres-, a on els “tocs” d’originalitat en son el comú denominador. La guanyadora ha estat Laura Almendros, amb un postre divertit i diferent, i a on el mató s’ha de descobrir (característica que ens ha fet deicidir), ja que es a dins de la peça, un “bombó de mató amb xocolata”. Enhorabona a la guanyadora, i moltíssimes gràcies a tots/totes els/les participants d’aquesta edició:

PROMO MD’U

SI T’HA AGRADAT COMPARTEIX-HO

Laura Almendrós,  Aurora Murillo, Ana García, Joan Fitó, Maria del mar Anglada, Jessica Gonzalez, Loretta da Silva, Maria Hernandez, Miquel Barata, Josep Mª Font, Raquel Vadillo, Anna Mestres, Asun García, Rosa Martí, Nuria Ferrer, Olga Jimenez.

Próximament, publicarem les 3 receptes finalistes i que més éxit han tingut: “Mató d’Ullastrell amb pinya a la planxat”, “Mató amb crema de taronja i xocolata amb llit de pasta brissé”, i la guanyadora d’enguany: “Bombons de Mel i Mató”.A tots, moltes gràcies, heu fet molt bona feina!

PROMO MD’U